ΗΠΑ: «Βόμβα» από τον διευθυντή του FBI – Αμφιβάλλει ότι ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα

ΗΠΑ: «Βόμβα» από τον διευθυντή του FBI – Αμφιβάλλει ότι ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο διευθυντής του FBI αμφισβήτησε το κατά πόσον ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπήθηκε από σφαίρα στην πολιτική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

Ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray ενημέρωνε το Κογκρέσο για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ την Τετάρτη, κάνοντας μία δήλωση-σοκ.

«Όσον αφορά στον πρώην Πρόεδρο Τραμπ, υπάρχει κάποιο ερώτημα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του», δήλωσε ο Wray. «Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή αν η σφαίρα αυτή, εκτός από το ότι προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού» πρόσθεσε.

Ο Wray αναφέρθηκε και στις ελλείψεις ασφαλείας που επέτρεψαν στον ένοπλο Τόμας Μάθιου Κρουκς να ανοίξει πυρ. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος σκότωσε τον 50χρονο πυροσβέστη Corey Comperatore, και τραυμάτισε άλλους δύο ανθρώπους όταν άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια της πολιτικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια.

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έδωσε έκτοτε εκτενείς περιγραφές για τη στιγμή που πυροβολήθηκε και εθεάθη να φοράει επίδεσμο στο αυτί του. «Όταν έπεσα κάτω, οι σφαίρες έπεφταν πάνω από το κεφάλι μου και τις άκουγες, ήταν σαν ένα ζιπ, ζιπ» είχε περιγράψει ο Τραμπ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ