Φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για το μακελειό

Φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για το μακελειό

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Την αιτία της φονικής έκρηξης στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, που μέχρι στιγμής έχει ως απολογισμό 6 νεκρούς και πάνω από 53 τραυματίες, ερευνούν οι αρχές της χώρας.

Στο μικροσκόπιό τους έχει ήδη μπει μια ύποπτη γυναίκα, με τα τοπικά κανάλια μάλιστα να μεταδίδουν πλάνα από κάμερα ασφαλείας τα οποία την δείχνουν

Για «μια γυναίκα που έπαιξε ρόλο στην υπόθεση» μίλησε στη δήλωσή του ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, η έκρηξη προήλθε από τσάντα με εκρηκτικό μηχανισμό.

«Θα ήταν λάθος να πούμε ότι πρόκειται σίγουρα για τρομοκρατία, αλλά οι πρώτες ενδείξεις και οι πληροφορίες που μας μετέφερε ο πρώτος μου κυβερνήτης είναι ότι υπάρχει μια οσμή τρομοκρατίας εδώ. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι μια γυναίκα έπαιξε ρόλο σε ό,τι συνέβη. Τόσο ο αρχηγός της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης όσο και ο κυβερνήτης μας ερευνούν την έκρηξη και οι κάμερες από το σημείο αναλύονται. Στη συνέχεια θα κάνουμε τις τελικές ανακοινώσεις» υποστήριξε ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με το Oda Tv, την τσάντα φέρεται να άφησε μια γυναίκα με μαντίλα στο κεφάλι και παντελόνι παραλλαγής που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σημείο λίγο νωρίτερα. Η γυναίκα φέρεται να έχει ύψος 1,65.


«Τρομοκρατική ενέργεια» η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Για τρομοκρατική ενέργεια μιλάει η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ανέθεσε την έρευνα σε πέντε εισαγγελείς, ενώ επιβλήθηκε παράλληλα, απαγόρευση μετάδοσης ειδήσεων σχετικές με την έκρηξη. Επιπλέον,η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα για συγκεκριμένες αναρτήσεις που έγιναν σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ό,τι συνέβη.TAGS:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ