Επεισόδιο σε καφετέρια στο Σιάτλ: Υπάλληλος έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Επεισόδιο σε καφετέρια στο Σιάτλ: Υπάλληλος έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Την κατάσταση στα χέρια της πήρε μια υπάλληλος drive-through όταν ένας από τους πελάτες της καφετέριας στο Σιάτλ των ΗΠΑ της πέταξε το νερό και τον καφέ, με αποτέλεσμα η ίδια να του σπάσει το παρμπρίζ με ένα σφυρί.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας και το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ίδια την υπάλληλο, την 23χρονη Έμα.

Στο βίντεο φαίνεται η Έμα να μιλά με τον πελάτη στο drive-through. Ο άνδρας παραπονιέται για τον καφέ που μόλις έχει αγοράσει, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και επιστρέφει τον καφέ και το νερό στην Έμα. Καθώς οι τόνοι ανεβαίνουν, ο άνδρας βγαίνει από το αυτοκίνητο και συνεχίζει να διαμαρτύρεται έντονα.

Ξαφνικά, παίρνει πίσω τον καφέ και το νερό και τα πετά στο παράθυρο όπου βρίσκεται η Έμα. Αντιδρώντας άμεσα, η Έμα βγάζει ένα σφυρί και σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πελάτη. Στο βίντεο που ανέβασε, η Έμα εξήγησε ότι ένιωσε πως κινδύνευε, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας την απείλησε λέγοντας πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13.

Όπως είπε ο άνδρας είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει, με την κοπέλα να του απαντά πως «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ