Αυτός είναι ο άνδρας με την προβιά που εισέβαλε στο Καπιτώλιο: Γιος δικαστή της Νέας Υόρκης

Αυτός είναι ο άνδρας με την προβιά που εισέβαλε στο Καπιτώλιο: Γιος δικαστή της Νέας Υόρκης

Εντύπωση προκάλεσαν χθες οι φωτογραφίες ορισμένων από των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ που εισέβαλαν μέσα στο Καπιτώλιο.

Μεταξύ αυτών, ένας 60χρονος που μπούκαρε στο γραφείο της Νάνσι Πελόζι, πόζαρε με τα πόδια του επάνω στο γραφείο και έκλεψε – για αναμνηστικό – έναν φάκελο, αλλά και ο 32χρονος ημίγυμνος άνδρας με το γούνινο καπέλο και το βαμμένο πρόσωπο, που είναι υποστηρικτής της θεωρίας QAnon.

Ένας ακόμη άνδρας που συγκέντρωσε τα βλέμμα ήταν ένας νεαρός με μια προβιά να κάθεται αναπαυτικά σε έναν από τους δερμάτινους καναπέδες εντός του Καπιτωλίου. Ο άνδρας αυτός αναγνωρίστηκε, ονομάζεται Ααρόν Μοστόφσκι και είναι γιος του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας Κινγκς Κάουντι στην Νέα Υόρκη, Στίβεν, που μεταξύ άλλων είναι και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου του Νέου Ισραήλ, μιας Οργάνωσης Ορθόδοξης Συναγωγής που ήταν υπέρ του Τραμπ.

Ο υποστηρικτής του Τραμπ με το αλεξίσφαιρο γιλέκο, την προβιά και μια διαφανή ασπίδα

«Μας κορόϊδεψαν, μας έκλεψαν τις εκλογές»
Ο Ααρόν Μοστόφσκι μπήκε στο Καπιτώλιο φορώντας μία προβιά, αλεξίσφαιρο γιλέκο καθώς και μία διαφανή ασπίδα, που λέει ότι βρήκε, σύμφωνα με τους New York Post. Ερωτηθείς για ποιον λόγο εισέβαλε στο Καπιτώλιο, απάντησε πως ήταν επειδή «οι εκλογές είχαν κλαπεί».

«Μας εξαπάτησαν» είπε. «Δεν πιστεύω ότι 75 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ του Τραμπ – νομίζω ότι ήταν κοντά στα 85 εκατομμύρια. Νομίζω ότι αρκετές πολιτείες που ήταν κόκκινες εδώ και πολύ καιρό, έγιναν μπλε και εκλάπησαν, όπως η Νέα Υόρκη» δήλωσε στην The Post.

Ο αδερφός του Ναχμάν, εκτελεστικός διευθυντής της Chovevei Zion, ενός συντηρητικού Ορθόδοξου οργανισμού καθώς και αντιπρόεδρος του South Brooklyn Conservative Club, παρευρέθηκε επίσης στο συλλαλητήριο την Τετάρτη, αλλά δεν μπήκε στο Καπιτώλιο. «Ο αδερφός μου δεν έκανε τίποτα παράνομο» είπε ο Ναχμάν στην ιστοσελίδα Gothamist. «Σίγουρα δεν ήταν μέρος της ταραχής». Ο Ναχμάν επέμεινε ότι ο αδερφός του «σπρώχθηκε για να μπει μέσα» στο Καπιτώλιο και πως δεν το εισέβαλε εθελοντικά. «Κανένας συντηρητικός δεν θα συγχωρήσει αυτό που συνέβη σήμερα, η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν πατριωτική» είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS