Η εξομολόγηση της Ελληνοαμαερικανίδας Αντρια που κατήγγειλε τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό και τον έστειλε φυλακή [βίντεο]

Η εξομολόγηση της Ελληνοαμαερικανίδας Αντρια που κατήγγειλε τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό και τον έστειλε φυλακή [βίντεο]

Μια ελληνοαμερικανίδα της ομογένειας, η Αντρια Κόνσταντ ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Μπιλ Κόσμπι.

Η Κόνσταντ είχε καταγγείλει δημόσια τον γνωστό ηθοποιό το 2004 και με αφορμή τις αποκαλύψεις στην ελληνική showbiz τοποθετήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το πως βιώνουν τα θύματα μία τέτοια κατάσταση, αλλά και το πως νοιώθει που βλέπει το κίνημα του #metoo έχει εξαπλώνεται και στην Ελλάδα.

«Επέλεξα να ακολουθήσω τη νομική οδό που για πολλά θύματα αυτή η οδός τα αποθαρρύνει και τα τρομάζει. Όμως εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη, πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, του να μιλούν και να λένε τις ιστορίες τους. Είναι ένας τρόπος για να βρουν υποστήριξη και να τους πιστέψουν οι άλλοι. Πολλοί άνθρωποι κρατούν μυστικά και προτιμούν να σιωπούν, εγώ το αποκάλυψα στη μητέρα μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένιωθα και φόβο και ντροπή. Νομίζω πως η ντροπή εμπερικλείεται σε κάθε μορφή σεξουαλικής βίας όπως και ο φόβος. Ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία, έτσι κάποια θύματα μπορεί να έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από μέλη της οικογένειάς τους, ή πανίσχυρες διασημότητες. Το τραύμα το βιώνουν οι άνθρωποι κατά τη στιγμή της επίθεσης αλλά και μετά».


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ