Δύο πάντα επιτέθηκαν σε υπάλληλο ζωολογικό κήπου: Οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τρομαγμένοι -Δείτε βίντεο

Δύο πάντα επιτέθηκαν σε υπάλληλο ζωολογικό κήπου: Οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τρομαγμένοι -Δείτε βίντεο

Κάμερα κατέγραψε τη φοβερή στιγμή που δύο πάντα επιτίθενται σε μία φύλακα ζωολογικού κήπου μπροστά σε σαστισμένους θεατές σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα.

Τα πλάνα δείχνουν τα πάντα να τρέχουν προς την υπάλληλο του ζωολογικού κήπου καθώς εμφανίζεται με σνακ, με ένα από αυτά να της δαγκώνει τους αστραγάλους πριν ένα άλλο την ρίξει στο έδαφος.

Και τα δύο ζώα σκαρφαλώνουν πάνω από την τρομοκρατημένη φύλακα και γρήγορα την εκτοπίζουν.

Η αβοήθητη εργαζόμενη κυλιέται από τη μια πλευρά στην άλλη, ελπίζοντας να απομακρύνει τα δύο ζώα αλλά μόνο το ένα από αυτά τρέχει μακριά, ενώ το άλλο την κρατάει και της ορμάει μπροστά σε εκατοντάδες επισκέπτες που ουρλιάζουν.

Η στιγμή που τα πάντα επιτίθενται στην υπάλληλο

 

@dailymail This was the terrifying moment two pandas mauled a zookeeper in Chongqing, China in front of shocked onlookers. Fortunately, she was able to break free, and only sustained minor injuries. 🎥 Jam Press #pandas #china #bearattack #zoo ♬ A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures

Επιθέσεις όπως αυτή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες και τα πάντα σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε την επίθεση.

Όταν τελικά καταφέρνει να σηκωθεί, η θηροφύλακας έχει ένα σκίσιμο στο πουκάμισό της καθώς και σημάδια από γρατζουνιές στον ώμο της.

Ένας συνάδελφός της έτρεξε έξω για να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη γυναίκα, αλλά γρήγορα τον κυνήγησε το ίδιο το ζώο.

Το κλιπ τελειώνει με τους δύο εργαζόμενους να τρέχουν να σωθούν μέσα στο κλουβί, καθώς το πάντα, προφανώς νεαρό, τους κυνηγάει.

Σύμφωνα με αναφορές, η υπάλληλος του ζωολογικού κήπου υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα από την επίθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ