Die Welt: Από τον Νοέμβριο στη Γερμανία η μετάλλαξη του κοροναϊού

Die Welt: Από τον Νοέμβριο στη Γερμανία η μετάλλαξη του κοροναϊού

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά στη μετάλλαξη του κορωνοϊού δημοσιεύει η Die Welt, σύμφωνα με άρθρο της οποίας η μετάλλαξη του ιού κυκλοφορεί στη Γερμανία από το Νοέμβριο.

Αυτό προέκυψε καθώς ελέγχθηκαν εκ νέου τα δείγματα ασθενή που είχε νοσήσει από κορωνοϊό και απεβίωσε, και όπως απεδείχθη είχε προσβληθεί από τη μετάλλαξη του ιού.

Παράλληλα έχουμε νέα μετάλλαξη του ιού στην Ιταλία. Ωστόσο οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια παραμένουν αποτελεσματικά σε ό,τι αφορά και στις μεταλλάξεις.

Την ίδια ώρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος για μία ακόμη πανδημία, και πως πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που έχουμε υιοθετήσει την τελευταία χρονιά λόγω κορωνοϊού.

Τέλος, πρωτοσέλιδο της New York Post ρίχνει «χαστούκι» στον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο και ζητά στον Τραμπ να σταματήσει την παράνοια και να φύγει ομαλά από την εξουσία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ