Αυστραλία: Τρεις έφηβοι κάθονται στη κορυφή πολυκατοικίας 37 ορόφων - Βίντεο

Αυστραλία: Τρεις έφηβοι κάθονται στη κορυφή πολυκατοικίας 37 ορόφων - Βίντεο

Ακατάλληλο για υψοφοβικούς είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τρεις νεαρούς να κάθονται στο περβάζι ενός κτιρίου 37 ορόφων στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Το περβάζι, ακριβώς πάνω από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος, βρίσκεται στο πλάι ενός κοινόχρηστου χώρου στον τελευταίο όροφο.

Αυτόπτης μάρτυρας από διπλανό κτίριο βιντεοσκόπησε το περιστατικό το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

«Πάθαμε σοκ όταν είδαμε τα τρία αγόρια να κάθονται στο περβάζι 37 ορόφους πάνω από το έδαφος. Δεν φαινόταν να υπάρχει καμία περίφραξη ασφαλείας που να τους προστατεύει. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας».

Ένα από τα αγόρια φοράει ένα σακίδιο πλάτης και φαίνεται να σκύβει προς τα εμπρός για να κοιτάξει κάτω στο έδαφος. Τα άλλα δύο φαίνονται να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους καθώς κάθονται στο περβάζι.

Το Κουίνσλαντ έχει δει μια σειρά από τραγικούς θανάτους από πτώσεις μπαλκονιών τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κατά τη διάρκεια των εορτασμών Schoolies στο Gold Coast. Ο Charlie Scott, 18 ετών, από τη Μελβούρνη σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Hilton στο Surfers Paradise το 2019.

Την προηγούμενη χρονιά, ο 18χρονος φοιτητής του Σίδνεϊ Hamish Bidgood έπεσε από τα διαμερίσματα Surf Regency.

Και το 2012, η Isabelle Colman, 17 ετών, από το Μπρισμπέιν, έπεσε από το κτίριο τρία του συγκροτήματος Chevron Renaissance.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ