Θες/νικη:Eιρηνικά ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις

thessalonikididilosesready

Ολοκληρώθηκαν, χωρίς επεισόδια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, τα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν και φέτος στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ. Οι πορείες ξεκίνησαν από τρία διαφορετικά σημεία, τις πλατείες Αριστοτέλους και Αγίας Σοφίας και την Καμάρα, και οι διαδηλωτές κατέληξαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια διαλύθηκαν.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η πορεία που πραγματοποίησε νωρίτερα το ΠΑΜΕ με τερματισμό στο λιμάνι.

Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και των πρωτοβάθμιων σωματείων είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα, ενώ διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια κρατώντας σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόϊκας, πραγματοποίησαν πορεία με στόχο να φθάσουν μέχρι το συνεδριακό κέντρο και να διαμαρτυρηθούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS