Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του 54χρονου επιχειρηματία

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του 54χρονου επιχειρηματία

Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του 54χρονου επιχειρηματία (Δ.Κ), ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, έγιναν στη Ζάκυνθο μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας (07/06).

Εμπειρα στελέχη της αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχείρηση που έγινε σε όλο το νησί την περασμένη νύχτα.

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, και απότακτος αστυνομικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές και ενισχύσεις στην αστυνομία Ζακύνθου, με στόχο την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς εναντίον του το μεσημέρι της 7ης Μαϊου, καθώς βρισκόταν σε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του νησιού. Αυτή ήταν η δεύτερη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, καθώς τον περασμένο Ιούνιο του 2020, άγνωστοι είχαν ανοίξει ξανά πυρ εναντίον του. Τότε ο ίδιος κατάφερε να επιζήσει, ωστόσο η 37χρονη σύζυγός του έπεσε νεκρή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS