Βέροια: Σε κατάσταση σοκ η 29χρονη μητέρα που πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Σε κατάσταση σοκ η 29χρονη μητέρα που πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα

Κρατείται στο ΑΤ Βέροιας - Την Τέταρτη η απολογία της - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Η 29χρονη, η οποία μεγάλωνε το μωρό με τους γονείς της στο χωριό Σταυρός της Ημαθίας, πήρε τη μικρή το μεσημέρι και έφυγε από το σπίτι αναφέροντας ότι πάει σε ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αφού πέταξε το μωρό στο φράγμα του ποταμού το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από εκεί κάλεσε ταξί που τη μετέφερε στο κέντρο της Βέροιας. Διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο αλλάζοντας χρόνο και την επόμενη μέρα, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, εμφανίστηκε στο πατρικό της.

Η μητέρα και ο παππούς της 29χρονης, ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις που έθεταν στην 28χρονη για το πού βρίσκεται το κοριτσάκι, χωρίς να παίρνουν σαφείς απαντήσεις. Το μόνο που τους έλεγε συνεχώς ήταν ότι το παιδί ήταν καλά.

Το μεσημέρι της Κυριακής η 29χρονη συνελήφθη και ύστερα από πιέσεις των αστυνομικών της ασφάλειας Βέροιας ομολόγησε ότι έχει αφήσει το παιδί της στο ποτάμι.

Στη 1 και μισή τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ αντίκρισαν κάτι σοκαριστικό: Tο βρέφος να επιπλέει στην όχθη της τεχνητής λίμνης με το άψυχο κορμάκι του να φέρει τραύματα.

Το 11 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος που προήλθε από πνιγμό, ενώ ζώα είχαν δαγκώσει το κορμάκι του μετά το θάνατό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, σε βάρος της 29χρονης, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης. Μέχρι τότε, κρατείται στο ΑΤ Βέροιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 29χρονης, Αντώνη Μπιδέρη, η 29χρονη δεν έχει αποδεχτεί τα γεγονότα. «Η εντολέας μου ρωτάει συνεχώς τους αστυνομικούς και εμένα αν ζει το παιδί της. Είναι σε τραγική κατάσταση και βρίσκεται σε σοκ. Φαίνεται πως δεν έχει αντιληφθεί την έκβαση του συμβάντος», τόνισε μιλώντας στο protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, λίγο πριν λάβει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ