Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η φωτό του αστυνομικού με το βρέφος της Καρολάιν αγκαλιά, που συγκίνησε [εικόνα]

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η φωτό του αστυνομικού με το βρέφος της Καρολάιν αγκαλιά, που συγκίνησε [εικόνα]

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τους τρεις αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της, στο οποίο βρίσκονταν επίσης ο άνδρας της και το 11 μηνών βρέφος τους.

Από χθες οι αστυνομικές Αρχές εργάζονται πυρετωδώς για την εξιχνίαση της υπόθεσης που πάγωσε τους πάντες. Τραγικές φιγούρες οι στενοί άνθρωποι του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από το σπίτι που σημειώθηκε το έγκλημα.

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με έναν αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών βρέφος της άτυχης κοπέλας, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

H ανάρτησή του:
«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ