Φρίκη στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Φρίκη στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Στοιχεία που βοηθούν στη διαλεύκανση της πρωτοφανούς υπόθεσης πατροκτονίας στα Τρίκαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα. Στη συνέχεια, ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε εργαστήριο στην οδό Καρδίτσης. Φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος δημοσιεύει το trikalavoice.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ