Τραγωδία στο Κιλκίς: Αποτρόπαιο θάνατο βρήκε εργάτης από μηχάνημα που καθαρίζει τις γραμμές του ΟΣΕ

Τραγωδία στο Κιλκίς: Αποτρόπαιο θάνατο βρήκε εργάτης από μηχάνημα που καθαρίζει τις γραμμές του ΟΣΕ

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιλκίς, αφού 55χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ από καθαριστικό μηχάνημα.

Ο εργάτης τεχνικής εταιρείας βρισκόταν σε εργοτάξιο στην Ειδομένη του Κιλκίς το απόγευμα της Δευτέρας και δούλευε μαζί με άλλους. Η τραγωδία στο Κιλκίς σημειώθηκε χωρίς να καταλάβει κάποιος το γιατί.

Τραγωδία στο Κιλκίς: Ο εργάτης έπεσε πάνω σε μηχάνημα καθαρισμού από άγνωστη αιτία

Με βάση τις πληροφορίες του thesstoday.gr από το Κιλκίς, ο εργάτης έπεσε από άγνωστη αιτία μπροστά από το μηχάνημα που καθάριζε τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ και οδηγούσε άλλος εργαζόμενος.

Ο 55χρονος εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε γρήγορα στον τόπο της τραγωδίας στο Κιλκίς, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού ο εργάτης κατέληξε.

Η ιστοσελίδα επιπλέον αναφέρει πως ο οδηγός του μηχανήματος όπως και ο εργοδηγός της τεχνικής εταιρείας συνελήφθησαν. Αμφότεροι όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Παιονίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ