Τραγωδία στην Πύλο: Ήρθε στην Ελλάδα και βρήκε τον αδερφό του που νόμιζε νεκρό - Η συγκινητική στιγμή της συνάντησης

Τραγωδία στην Πύλο: Ήρθε στην Ελλάδα και βρήκε τον αδερφό του που νόμιζε νεκρό - Η συγκινητική στιγμή της συνάντησης

Στα ύψη είναι η αγωνία των ανθρώπων που ταξίδευαν με το αλιευτικό σκάφος που ναυάγησε στα ανοιχτά της Πύλου. Συγγενείς και φίλοι από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να μάθουν εάν οι δικοί τους άνθρωποι είναι ανάμεσα στους διασωθέντες ή και τους νεκρούς. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αδερφός ενός διασωθέντος, ο οποίος πίστευε πως είχε χάσει τον αδερφό του. Ωστόσο, ήρθε στην Ελλάδα και τον βρήκε ζωντανό.

Η στιγμή που τον βλέπει στο λιμάνι της Καλαμάτας και κλαίει από τη χαρά και τη συγκίνηση ραγίζει καρδιές.

Οι έρευνες

Την ίδια ώρα παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για να βρεθούν κι άλλοι μετανάστες απ' όσους επέβαιναν στο σκάφος. Μία φρεγάτα και 9 παραπλέοντα σκάφη χτένιζαν όλη τη νύχτα την περιοχή, ωστόσο δεν βρέθηκε ούτε ζωντανός ούτε νεκρός μετανάστης ούτε κάποια σορός έχει ξεβραστεί σε περιοχή κοντά στην Πύλο. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πιο δύσκολες σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.

Όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες λιγοστεύουν για επιζώντες, αφού το ναυάγιο έγινε στο πιο βαθύ σημείο της Μεσογείου και είναι πολλές οι μαρτυρίες που αναφέρουν πως πολλούς πιθανότατα το σκάφος τους πήρε μαζί του στον βυθό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους αγνοούμενους είναι σοκαριστικές, αφού κάνουν λόγο για 568 αγνοούμενους. Υπενθυμίζεται πως 104 έχουν διασωθεί και έχουν ανασυρθεί 78 νεκροί.

Μέχρι τώρα οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 9 συλλήψεις Αιγυπτίων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και θα βρεθούν τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ