Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώτο επισκεπτήριο για τον κρατούμενο σταθμάρχη - Στο ίδιο κελί με τρεις ηλικιωμένους

Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώτο επισκεπτήριο για τον κρατούμενο σταθμάρχη - Στο ίδιο κελί με τρεις ηλικιωμένους

Το πρόσωπο που έχει τραβήξει επάνω του το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις έρευνες των Αρχών δεν είναι άλλο από αυτό του σταθμάρχη όσον αφορά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

Ο 59χρονος συλληφθείς βρίσκεται ήδη στις φυλακές Λαρίσης, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για τα τραγικά λάθη που έκανε τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας. Την ίδια ώρα, οι συνάδελφοί του ρίχνουν φως στα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, στο ίδιο κελί μαζί με τον σταθμάρχη βρίσκονται άλλοι 3 ηλικιωμένοι κρατούμενοι, καθώς η διεύθυνση έκρινε πως έπρεπε να τον τοποθετήσει σε ήσυχο και ασφαλή χώρο για να αποτραπούν ενδεχόμενες επιθέσεις εναντίον του. Να σημειωθεί ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πέρασε και από εξέταση ειδικού ψυχολόγου για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σύμφωνα με το Star, ο 59χρονος σταθμάρχης περνά μόνος τις περισσότερες ώρες της ημέρας, κάνοντας βόλτες στον προαύλιο χώρο, δίχως να δημιουργεί προβλήματα. Η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές ήταν η σύζυγός του, η οποία -σύμφωνα με το Star- του πήγε ρούχα.

Οι συγκρατούμενοι του σταθμάρχη δεν έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα και για τον λόγο αυτόν τον τοποθέτησαν στο ίδιο κελί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ