Το παρασκήνιο που οδήγησε στον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ

Το παρασκήνιο που οδήγησε στον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ

Σε ψυχιατρική κλινική για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις βρίσκεται ο ράπερ Lamanif μετά τον εντοπισμό του στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και την κατάθεσή που έδωσε το πρωί στις Αρχές.

Ο γνωστός ράπερ είχε εξαφανιστεί για πέντε ημέρες, έπειτα από video που ανέβασε στο διαδίκτυο, όπου έλεγε πως σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας ενός ροζ video με προσωπικές του στιγμές που είχε διαρρεύσει.

Η γιαγιά του ήταν αυτή που είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, ενώ είχε εκδοθεί και Silver alert για τον εντοπισμό του. Μόλις εντοπίστηκε, μάλιστα, ο Lamanif κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

 

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συλλέξουν πολλές πληροφορίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha o 24χρονος ράπερ θα παραμείνει κάποιες ημέρες στην ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και αν χρειαστεί θα μείνει στην κλινική για περεταίρω νοσηλεία.

Όση ώρα έμενε στα γραφεία της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, παρά την πολύωρη κατάθεσή του, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συλλέξουν πολλές πληροφορίες, καθώς ο 24χρονος επικαλούνταν άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ότι είναι συγκεχυμένα τα πράγματα στο μυαλό του, δεν θυμόταν αρκετά πράγματα κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να πάει στην ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια να δώσει ολοκληρωμένη κατάθεση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα ερευνήσουν και τις καταγγελίες περί εκβιασμού που έχει κάνει.

 

Οι καταγγελίες και τα κυκλώματα

Παράλληλα, όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία βοήθησε να βρεθεί ο 24χρονος, όλα έγιναν μετά της 2 το πρωί που η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» ήταν στο αέρα.

«Πληροφορηθήκαμε ότι κρυβόταν κάπου γιατί δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Βέβαια οι αρχές το γνώριζαν ήδη αυτό από την έρευνά τους και τον εντόπισαν στον συγκεκριμένο χώρο» είπε η κ. Νικολούλη.

«Εμείς μάθαμε ότι μεταφερόταν εκείνη την ώρα σε κάποιο νοσοκομείο. Βρήκαμε έναν φίλο του που βρισκόταν καθοδόν για την κλινική για να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον μέχρι χθες αγνοούμενο νέο. Κλείνοντας βεβαιωθήκαμε κι εμείς ότι είναι ο Λάμπρος και ενημερώσαμε αμέσως την οικογένειά του στην Γερμανία, στα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε αυτή η πορεία που είδαμε» τόνισε.

«Βέβαια οι καταγγελίες που δεχτήκαμε ήταν ιδιαίτερα σοβαρές γιατί μιλούσαν για τα κυκλώματα που δρουν στον χώρο του εκεί τον χειμώνα, που του είχαν κλείσει ένα ραντεβού ότι “έλα εδώ στο Σέιχ Σου”, δηλαδή πάρα πολλά που πιστεύω ότι οι Αρχές πρέπει να ερευνήσουν για να μην υπάρξουν θύματα. Όχι μόνο σε αυτόν τον χώρο και γενικά στο διαδίκτυο. Γιατί είδαμε ότι προηγήθηκε στο ροζ βίντεο. Μιλήσαμε με κάποια κοπέλα που συστήθηκε ως αφέντρα. Υπάρχει αυτό και τελευταία παίρνει διαστάσεις, μας συστήθηκε και μας είπε κάποιες άλλες πληροφορίες σχετικές» κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS