Θρίλερ με το θάνατο του διοικητή του ΑΤ Ερέτριας -Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, στο αυτοκίνητό του

Θρίλερ με το θάνατο του διοικητή του ΑΤ Ερέτριας -Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, στο αυτοκίνητό του

Απαντήσεις για τον θάνατο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας αναζητούν οι υπεύθυνοι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, λίγες ώρες μετά αφότου εντοπίστηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή. Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε λίγο αργότερα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα από τον αστυνομικό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός διοικητής ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Συνάδελφοί του αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας δεν είχε δώσει σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε, αφού ποτέ στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν ανησυχητική ή περίεργη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS