Περιπέτεια στον αέρα για 180 επιβάτες αεροπλάνου από Ρώμη λόγω ανέμων -Πήγαιναν Θεσσαλονίκη, κατέληξαν Αθήνα

Περιπέτεια στον αέρα για 180 επιβάτες αεροπλάνου από Ρώμη λόγω ανέμων -Πήγαιναν Θεσσαλονίκη, κατέληξαν Αθήνα

Περιπέτεια στον αέρα είχαν οι 180 επιβάτες αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από το Ciampino της Ρώμης προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο (18/11).

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, λόγω των θυελλωδών ανέμων, αντί να φτάσουν στον προορισμό τους, προσγειώθηκαν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ένας εκ των επιβατών, μοναδική εναλλακτική ήταν η μεταφορά στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία που θα ναύλωνε η εταιρεία, ωστόσο, σύμφωνα με τις περιγραφές του ιδίου, οι θέσεις δεν επαρκούσαν για όλους και τα λεωφορεία ήταν παλιά, με αποτέλεσμα να φτάσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

«Ξεκινήσαμε από Αθήνα στις 6 και φτάσαμε Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών»

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Η ζημιά στο αντιτορπιλικό «Βέλος» δεν ήταν η μόνη συνέπεια των θυελλωδών ανέμων στη Θεσσαλονίκη την 18η Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, η πτήση FR 7068 της RYANAIR, από Ciampino προς Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων. Ο πιλότος έκανε μια προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο από Ανατολικά, αλλά όταν έφτασε λίγο πριν από τον αεροδιάδρομο, προτίμησε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να μας ενημερώσει ότι για την ασφάλειά μας θα προσγειωνόμαστε στην Αθήνα, από όπου η εταιρεία θα φρόντιζε για την μετάβασή μας στη Θεσσαλονίκη.

Ο μοναδικός υπάλληλος που μας υποδέχθηκε εκεί, μας εξήγησε ότι η εταιρεία θα ναύλωνε πούλμαν, με τα οποία θα συνεχίζαμε το ταξίδι μας. Όσοι επιλέγαμε να μετακινηθούμε με άλλο μέσο, μπορούσαμε να αναζητήσουμε δικό μας τρόπο μετάβασης, χωρίς όμως να γίνει κάποια νύξη για αποζημίωση ή κάλυψη του σχετικού κόστους

Ξεκινήσαμε από Αθήνα στις 6 μ.μ. και φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Κανονικά, το αεροπλάνο έπρεπε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2:10 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ