Θεσσαλονίκη: Θρήνος στον οικισμό «Αγία Σοφία» για τον 16χρονο Ρομά - Με πομπή η σορός του

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στον οικισμό «Αγία Σοφία» για τον 16χρονο Ρομά - Με πομπή η σορός του

Θλίψη και οργή επικρατούν για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, που είχε δεχθεί πυροβολισμό από αστυνομικό στη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Το κλίμα είνα ιδιαίτερα βαρύ στον οικισμό της «Αγίας Σοφίας», μετά την είδηση του θανάτου του 16χρονου που πάλευε επί 8 μέρες στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου να κρατηθεί στη ζωή.

Σήμερα, Τετάρτη συγγενείς και φίλοι του άτυχου ανήλικου τον συνόδευσαν με πομπή έως το σπίτι του στον οικισμό, από το σημείο όπου δέχθηκε τα πυρά του αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Με μουσική, τραγούδια, εκατοντάδες ανθρώπους και δεκάδες οχήματα συνοδεία, έφτασε η νεκροφόρα που μεταφέρει το φέρετρο στον οικισμό, σύμφωνα με το protothema.gr. Κατά τη μεταφορά της σορού στο σπίτι ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και να ακούγονται συνεχώς κραυγές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Δικαιοσύνη θέλω, δικαιοσύνη. Πέντε φορές ισόβια στον αστυνομικό. Μας έκαψε αυτός. Τι σκότωσε, κανένα σκυλί;», ανέφερε σε δηλώσεις του ο παππούς του ανήλικου Ρομά, που έχασε τη ζωή του.

Η σορός του 16χρονου θα παραμείνει για 24 ώρες στο σπίτι της οικογένειας, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ