Κρήτη: To «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα - Θρήνος στην κηδεία της

Κρήτη: To «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα - Θρήνος στην κηδεία της

Το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Εμμανουέλα που έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από όχημα και στη συνέχεια, την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, λένε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, αποχαιρετούν την άτυχη κοπέλα, στα Χανιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα και μέσα σε λίγα λεπτά. Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.


Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί, ενώ ο κόσμος συρρέει για να της απευθύνει το… «τελευταίο αντίο».

creta24 1

creta24 2

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όχι μόνο για τον άδικο χαμό της, αλλά και για την γενναιότητα και την μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι την ώρα που η Έμμα ήταν χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος, κάποιος που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της έκλεψε 1500 ευρώ που είχε πάνω της, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της.

  • Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: creta24.gr, cretapost.gr, KRITI360.gr
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ