Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 13χρονη από το Αλιβέρι στο Ιπποκράτειο

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 13χρονη από το Αλιβέρι στο Ιπποκράτειο

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η 13χρονη από το Αλιβέρι, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς της φέρεται να έπαθε ηλεκτροπληξία ξημερώματα της Τρίτης.

Αντίθετα, σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, η 13χρονη που έπαθε εγκαύματα, την ώρα που έπαιζε με οινόπνευμα και αναπτήρα στο σπίτι της στη Ν. Αγχίαλο, προχθές το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, τα Αστυνομικά Τμήματα Βόλου και Αλμυρού αντίστοιχα, για τις δύο περιπτώσεις σχηματίζουν δικογραφίες, που θα περιλαμβάνουν καταγραφή των δύο περιστατικών και καταθέσεις των γονέων (όταν είναι σε θέση να καταθέσουν, γιατί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα, δίπλα στα παιδιά τους).

Οι δικογραφίες θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, προς το παρόν, δεν θα αποδίδουν ευθύνες στους γονείς για τα δύο διαφορετικά συμβάντα, τα οποία θεωρούνται ατυχήματα.

Η 13χρονη, φέρεται να σηκώθηκε αργά τη νύχτα από το κρεβάτι πηγαίνοντας στο μπάνιο του σπιτιού της οικογένειας στον οικισμό Αλιβερίου και ξαφνικά υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της με αγροτικό αυτοκίνητο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Η ανήλικη έπαθε ανακοπή οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, τη διασωλήνωσαν και προχθές το πρωί διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη δεύτερη περίπτωση η 13χρονη στη Ν. Αγχίαλο, βρισκόταν στο σπίτι της στη Ν. Αγχίαλο μόνη με τον 8χρονο αδελφό της προχθές το μεσημέρι, όταν θέλοντας να παίξει πήρε ένα μπουκάλι οινόπνευμα και αναπτήρα με αποτέλεσμα να αρπάξει η κουρτίνα του δωματίου και οι φλόγες επεκτάθηκαν στα μαλλιά και στο σώμα της.

Το κορίτσι υπέστη εγκαύματα α’ και β’ βαθμού στο πρόσωπο και στο μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της, αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου παραμένει με τη μητέρα του δίπλα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS