Θεσσαλονίκη: Αιματηρές συμπλοκές με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ

Θεσσαλονίκη: Αιματηρές συμπλοκές με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία στα Λαδάδικα, στο μέρος όπου βρίσκονται τα περισσότερα κλαμπ της Θεσσαλονίκης  ερευνά η ελληνική αστυνομία με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Στο σημείο υπάρχουν κηλίδες αίματος, ενώ η αστυνομία έσπευσε κατευθείαν μαζί με το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το τραυματισμένο άτομο στο Ιπποκράτειο. Νωρίτερα διαπιστώθηκε ότι υπήρξε άλλο ένα τραυματισμένο άτομο με σφαίρα στο πόδι, ένας 24χρονος, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στην είσοδο του μπαρ που εργάζεται.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως υπήρχε πυροβολισμός σε πολυσύχναστο κλαμπ της περιοχής. Τον συγκεκριμένο άνδρα που πυροβόλησε τον έβγαλαν έξω από το κλαμπ, και πολλά άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με σφοδρότητα στο πρόσωπο. Ο44χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα 10 ατόμων. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ΕΚΑΒ παρέμεινε για πολλή ώρα στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το άτομο που δέχθηκε τις μπουνιές και κλωτσιές είναι ζωντανό, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια, η οποία εξετάζει εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επίθεση στον 44χρονο ήταν αντίποινα για τον πυροβολισμό στο μπαρ. Ο 24χρονος εργαζόμενος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες και μαρτυρίες προκειμένου να ερευνήσουν εάν τα δύο αυτά περιστατικά συνδέονται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ