Θάνατοι τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η οικογένεια ετοιμάζει ανακοίνωση για τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας

Θάνατοι τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η οικογένεια ετοιμάζει ανακοίνωση για τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Οι online καταγραφές για τον απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη Τζωρτζίνα σε νοσοκομείο στην Πάτρα ήγειραν αντιδράσεις, σχόλια, συζητήσεις αλλά και υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής, οι online καταγραφές του απινιδωτή δεν έδειχναν κανένα πρόβλημα και ο βηματοδότης που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη δεν είχε ενεργοποιηθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα λεπτά πριν το κορίτσι αφήσει την τελευταία της πνοή, γεγονός που μπορεί να «δείχνει» εξωτερική παρέμβαση.

Μετά και από αυτή την πληροφορία, η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα σε ανακοίνωση, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τα δημοσιεύματα.

Μέσα σε αυτές τις απαντήσεις θα είναι και το θέμα του απινιδωτή, καθώς θα αντικρούσουν απ’ ό, τι φαίνεται τα όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα.

H ανακοίνωση θα έρθει εντός της ημέρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS