Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχεται στην Αθήνα ο φάκελος της υπόθεσης

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχεται στην Αθήνα ο φάκελος της υπόθεσης

Πρόκειται για τις τρεις μικρές αδελφές, η 7 μηνών Ίριδα, η 3,5 ετών Μαλένα και η 9χρονη Τζωρτζίνα που έφυγαν από τη ζωή.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση από την Πάτρα με τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται -ίσως και εντός της ημέρας- να διαβιβαστεί το αίτημα για προκαταρκτική εξέταση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να προχωρήσει τις έρευνες.

Κατόπιν, ενδέχεται είτε να φύγει ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα για Πάτρα, είτε ακόμα να έρθουν στην πρωτεύουσα οι γονείς των τριών παιδιών που απρόσμενα έφυγαν από τη ζωή.

Πάντως το δεδομένο είναι ότι θα ανοίξει ένας κύκλος από καταθέσεις στις οποίες θα περιλαμβάνονται και εκείνες των γιατρών που είχαν εξετάσει τα τρία αγγελούδια.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα -αναπάντητα μέχρι στιγμής- αίτια της τριπλής τραγωδίας, στην οποία τρεις μικρές αδελφές, η 7 μηνών Ίριδα, η 3,5 ετών Μαλένα και η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγαν από τη ζωή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ