Αίμα στην άσφαλτο: Θανατηφόρα τροχαία με 3 νεκρούς σε Ν. Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι σε λίγες ώρες

Αίμα στην άσφαλτο: Θανατηφόρα τροχαία με 3 νεκρούς σε Ν. Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι σε λίγες ώρες

Σε διάστημα λίγων ωρών σημειώθηκαν τρία σοβαρά τροχαία σε Νέα Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι, με απολογισμό τρεις νεκρούς και έναν τραυματία.

Σύμφωνα μες την ΕΡΤ, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε χθες Πέμπτη (14/12( στις 20:30 επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια. Δίκυκλο που οδηγούσε 49χρονος Ινδός συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμορφωση – Άνω Πατήσια.

Ο Ινδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» όπου και κατέληξε. Το δίκυκλο κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση ενώ το λεωφορείο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα.

Νεκρή 55χρονη γυναίκα σε τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη

Στις 23:30 της Πέμπτης, στο Πόρτο Ράφτη, στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 55χρονη γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, κατέληξε δυχτυχώς τις πρωινές ώρες.

Αιματηρό τροχαίο με μηχανές στο Περιστέρι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, της Παρασκευής στο Περιστέρι, επί της οδού Αγίου Ιεροθέου. Δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματίες οι αναβάτες στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ