Τραγωδία στην Πύργου - Πατρών: Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε τροχαίο- Συνελλήφθη 27χρονος

Τραγωδία στην Πύργου - Πατρών: Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε τροχαίο- Συνελλήφθη 27χρονος

Μια ακόμη τραγωδία διαδραματίστηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών το βράδυ του Σαββάτου.

Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Σύμφωνα με το patrisnews, ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο στην Εθνική Πατρών-Πύργου που στοίχισε τη ζωή

Στην σύλληψη ενός 26χρονου οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου προχώρησε η αστυνομία, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο που έγινε χθες το βράδυ στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, όπου έχασε την ζωή του ένα βρέφος ηλικίας 16 μηνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS