Τελικός Conference League: Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά με ποδοσφαιρικό αγώνα των Ελλήνων legend

Τελικός Conference League: Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά με ποδοσφαιρικό αγώνα των Ελλήνων legend

Στο ρυθμό του τελικού του Europa Conference League ζει η Αθήνα με οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος με την μάχη για το τρόπαιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης θα είναι η Πλατεία Κοτζιά που από χθες Τρίτη έχει στηθεί το Φεστιβάλ Φιλάθλων και σήμερα θα υποδεχτεί τους φιλάθλους.

 

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 18:00 και υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα της Τετάρτης στις 15:00 περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ελλήνων legend στο μίνι γήπεδο 5Χ5, το οποίο έχει στηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Ως μέρος της ψυχαγωγίας που προσφέρεται, οι φίλαθλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε μια ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, ενώ τοπικοί DJ θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή και τις δύο ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε για τους φιλάθλους όλων των ηλικιών και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ