Συνελήφθη η Εύη Βατίδου -Εμβόλισε μηχανή που της έσπασε τον καθρέπτη, τραυμάτισε σοβαρά 57χρονη

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου -Εμβόλισε μηχανή που της έσπασε τον καθρέπτη, τραυμάτισε σοβαρά 57χρονη

Πρωταγωνίστρια σε ένα έντονο σκηνικό ήταν η Εύη Βατίδου που φέρεται να ακολούθησε και εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσα να τραυματίσει σοβαρά μια 57χρονη γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Γλυφάδας όταν οι δυο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida της έσπασαν τον καθρέπτη του οχήματός της.

Πώς έγινε το συμβάν με την Εύη Βατίδου

Η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή. Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ