Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με βαρυποινίτες - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με βαρυποινίτες - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς βαρυποινίτες σημειώθηκε, κατά πληροφορίες, πριν από λίγο στην 4η πτέρυγα στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας.

Η συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε στην 4η πτέρυγα, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.

Στη συμπλοκή φέρονται να ενεπλάκησαν Αλβανοί κρατούμενοι.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που κατά πληροφορίες έχει χάσει τη ζωή του είναι 35χρονος από την Αλβανία και φέρεται να ήταν έγκλειστος για δύο ανθρωποκτονίες. Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες το θύμα είναι ο Αλφόνς Ντότσι, ο οποίος το 2017 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ληστείας στη Δυτική Αττική, ενώ σε άλλη ληστεία είχε χτυπήσει με όπλο μια ηλικιωμένη στο κεφάλι, η οποία κατέληξε. Έναν χρόνο αργότερα, το 2018, είχε αποδράσει στον Πειραιά λίγο πριν την επιβίβαση κρατουμένων σε πλοίο με σκοπό τη μεταγωγή τους σε φυλακή της Κρήτης. Δύο ημέρες μετά τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου είχαν κάνει επέμβαση τα ΕΚΑΜ.

Ο τραυματίας -45χρονος κρατούμενος από το Κόσοβο- μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Θριάσιο, με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι έγκλειστος για διακίνηση ναρκωτικών.

Για αρκετή ώρα μετά το περιστατικό η κατάσταση ήταν τεταμένη στην 4η πτέρυγα των φυλακών και αναμενόταν επιχείρηση από ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και σωφρονιστικούς υπαλλήλους προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ