Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός που εκβίαζε συνάδελφό της - Πώς τον απειλούσε και του έπαιρνε χρήματα
Φωτογραφία αρχείου

Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός που εκβίαζε συνάδελφό της - Πώς τον απειλούσε και του έπαιρνε χρήματα

Η υπόθεση θυμίζει σκηνές από ταινία, καθώς αφορά δύο αστυνομικούς. Το περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, όταν αστυνομικός κατήγγειλε ότι γυναίκα συνάδελφός του τον εκβίαζε και του αποσπούσε χρήματα.

Η ιστορία άρχισε όταν οι δύο αστυνομικοί γνωρίστηκαν μέσω Facebook πριν από περίπου 15 ημέρες. Όταν ο άνδρας αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία, η γυναίκα άρχισε να τον απειλεί, λέγοντάς του ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα αν δεν της δώσει 250 ευρώ. Φοβούμενος τις απειλές της, καθώς ήταν ανώτερή του, ο αστυνομικός της έδωσε το ζητούμενο ποσό.

Η γυναίκα συνέχισε να απαιτεί χρήματα και λίγες ημέρες αργότερα απαίτησε εκ νέου 250 ευρώ, με τον αστυνομικό να της δίνει 230 ευρώ. Όταν προσπάθησε να την μπλοκάρει, εκείνη συνέχισε να τον καλεί από απόκρυψη και να ζητά χρήματα.

Τελικά, ο αστυνομικός αποφάσισε να καταγγείλει την υπόθεση στις αρχές. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δέχθηκε κλήση από την αστυνομικό που του ζητούσε ξανά 250 ευρώ, υποσχόμενη ότι δεν θα του έκανε κακό αν της τα έδινε. Οι αρχές προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και ο άνδρας τα παρέδωσε στην αστυνομικό. Λίγο μετά την παραλαβή του ποσού, η αστυνομικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ