O διάλογος Πισπιρίγκου - Λύτρα που οδήγησε στην παραίτηση - Αρνείται τα πάντα - Τι εξόργισε τον δικηγόρο

O διάλογος Πισπιρίγκου - Λύτρα που οδήγησε στην παραίτηση - Αρνείται τα πάντα - Τι εξόργισε τον δικηγόρο

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο γνωστός δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας παραιτείται από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έπειτα από την σύλληψή της το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα γεγονότα αυτά μαζί με την αποκάλυψη για την κεταμίνη στον οργανισμού της μικρής Τζωρτζίνας, οδήγησαν τον δικηγόρο στην παραίτηση από την υπεράσπιση της 33χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Aίσθηση προκάλεσε η απουσία του το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς δεν επισκέφθηκε την πελάτισσα του στη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο όλο το βράδυ.

Τι εξόργισε τον Λύτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με το γεγονός, συνεπώς και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Η δήλωση Λύτρα

Πριν από λίγα λεπτά, ο Απόστολος Λύτρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως αποχωρεί από την υπεράσπιση της 33χρονης κατηγορούμενης.

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, οπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS