Νεκρός o άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - Χτύπησε σε δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος
Φωτογραφία: thestival.gr

Νεκρός o άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - Χτύπησε σε δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος

Από τον Λευκό Πύργο έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας άνδρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο έχει σπεύσει κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούν να τον επαναφέρουν, καθώς ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του. Δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν το σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον άνδρα να πέφτει από τον Λευκό Πύργο.

Aυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ThessToday ανέφερε ότι «ο άνδρας έπεσε από την οροφή του μνημείου. Χτύπησε σε ένα δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος, για αυτό τον λόγο δεν ακούσαμε το παραμικρό εκείνη την στιγμή. Πάντως φαίνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος στον Λευκό Πύργο και αυτό γιατί δεν τον έψαξε κανείς. Εμείς τρέξαμε και ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν περίπου 20 λεπτά να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ