Σοκ στο Βελεστίνο: Στη φυλακή πατέρας που παραμόρφωσε από το ξύλο την 24χρονη κόρη του γιατί ασπάστηκε τον Ισλαμισμό

Σοκ στο Βελεστίνο: Στη φυλακή πατέρας που παραμόρφωσε από το ξύλο την 24χρονη κόρη του γιατί ασπάστηκε τον Ισλαμισμό

Μια σοκαριστική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Βελεστίνο Θεσσαλίας. Στα δικαστήρια οδηγήθηκε μια 24χρονη γυναίκα με τον πατέρα της, καλυμμένη με κολάρο και παραμορφωμένο πρόσωπο μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 50χρονο γονιό της, επειδή… αποφάσισε πως η θρησκεία με την οποία ταυτίζεται είναι η ισλαμική.

Μάλιστα, ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, επεβλήθη την Δευτέρα σε 50χρονο πατέρα στο Βελεστίνο Μαγνησίας, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρης του γιατί εκείνη αποφάσισε να ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Η νεαρή κοπέλα που πλέον εργάζεται σε ιατρικό ερευνητικό εργαστήριο σε πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου και σπούδασε κατήγγειλε τον πατέρα της για τον ξυλοδαρμό της.

«Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά γιατί δεν ήθελε να φοράω μαντήλι στο κεφάλι» κατέθεσε στο δικαστήριο η 24χρονη και ο πατέρας της έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη. Η Εισαγγελέας της έδρας κ. Παπακώστα, υπερασπιζόμενη αρχικά το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει, ήταν καταπέλτης εναντίον του 50χρονου αγρότη για την κακοποίηση, με την πρότασή της να τον στέλνει στη φυλακή.

Όπως μεταδίδει το gegonotanews, η ίδια αποφάσισε να περάσει λίγες ημέρες με τους γονείς και τον 13χρονο αδελφό της, επιστρέφοντας από την Αγγλία, ενώ όπως είπε στην κατάθεσή της, είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τους γονείς της για την απόφασή της να ασπαστεί τον ισλαμισμό. Είχαν αντιδράσει έντονα από το τηλέφωνο, της είχαν διαμηνύσει να μην έρθει στην Ελλάδα, αλλά όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ήρθε το περασμένο Σάββατο για να τους δει.

Όταν ο πατέρας της την είδε με μαντήλι την ώρα που πήγε να την παραλάβει από τον σταθμό των λεωφορείων στον Βόλο, άρχισε την επίθεση. «Μας ρεζιλεύεις παντού» της είπε και εκείνη του απάντησε πως «το προνόμιο να ρεζιλεύει την οικογένειά του και την ίδια, το είχε για πολλά χρόνια εκείνος».

Όταν έφτασαν σπίτι, οι διαμάχες δεν σταμάτησαν. Η 25χρονη φορώντας το μαντήλι της, αποφάσισε να μείνει στο δωμάτιό της και ο πατέρας της εξαγριώθηκε. Άρχισε να την χτυπάει με γροθιές, την έριξε κάτω και την κλωτσούσε στα πλευρά. Όταν η μητέρα της μπήκε στη μέση για να την σώσει από τα χέρια του, την χτύπησε σε εκείνη.

Μητέρα και κόρη ζούσαν υπό τον τρόπο του 50χρονου

Η μητέρα στην κατάθεσή της ανέφερε ότι πρώτα ήθελε να σκοτώσει εκείνη ο σύζυγός της και μετά το παιδί και έτσι ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες, αφού ο ίδιος ήταν αρκετά βίαιος και χτυπούσε συνέχεια την ίδια και τα παιδιά τους. «Έχεις πάρει τον δρόμο του διαβόλου» φώναζε ο πατέρας στην 24χρονη αιμόφυρτη κόρη του, ενώ ο ίδιος είναι άθεος, αλλά τηρεί τα έθιμα της χριστιανικής κοινότητα όπου ζει.

«Στο σπίτι φώναζε πως οι μουσουλμάνοι είναι άρρωστοι και δεν άφηνε περιθώριο να του εξηγήσω πως είναι δικαίωμά μου να αναζητώ, να ερευνώ τις θρησκείες και να παίρνω αποφάσεις. Είμαι έτσι κι' αλλιώς κατά της εμφάνισης γυμνών σημείων του σώματος», είπε η 24χρονη.

«Με χτυπούσε χωρίς έλεος. Δεν συγκινήθηκε , δεν μετάνιωσε. Φώναζα βοήθεια και όσο με χτυπούσε είχε στα μάτια του μια ζωώδη χαρά. Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως εάν με ξαναχτυπούσε θα τον καταγγείλω», πρόσθεσε. «Τον θεωρώ επικίνδυνο τον πατέρα μου», ανέφερε και αρνήθηκε όταν της προτάθηκε από την εισαγγελέα να δεχθεί διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης.

Από τη μεριά του ο 50χρονος στην κατάθεσή του, άφησε να εννοηθεί πως παλεύει τόσα χρόνια για τα παιδιά του και αγωνίζεται με λίγα χρήματα να τα βγάλει πέρα, θεωρώντας πως θα έπρεπε να υπακούν όλοι στις εντολές του γιατί τους συντηρεί.«Στα νεύρα μου επάνω έγιναν όλα γιατί έχω και βαρύ χέρι. Δεν θα ακουμπήσω ξανά ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους, δεν θα πειράξω ούτε μύγα», είπε ζητώντας συγγνώμη.

Η Εισαγγελέας χαρακτήρισε τον κατηγορούμςνο άνθρωπο βίαιο, χωρίς ηθικούς φραγμούς και χωρίς αγάπη για την οικογένειά του.

Ο 50χρονος έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη μέχρι να τον οδηγήσουν οι αστυνομικοί στα κρατητήρια για μεταγωγή στην φυλακή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS