Θρίλερ στον Σχοινιά: Αταυτοποίητος ο άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος με βαρίδι στο πόδι -Δεν είχε τατουάζ

Θρίλερ στον Σχοινιά: Αταυτοποίητος ο άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος με βαρίδι στο πόδι -Δεν είχε τατουάζ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την σορό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) στην παραλία του Σχοινιά, καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη νεκροψία-νεκροτομή δεν διαπιστώθηκε η ακριβής αιτία θανάτου, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης της σορού. Η σορός βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή στην παραλία του Σχοινιά για περίπου 20 ημέρες, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη με εκτεταμένες αλλοιώσεις.

Το «τατουάζ» ήταν τελικά σημάδι από το βαρίδι

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που έφερε βαράκι 10 κιλών στο πόδι, δεν είχε τατουάζ, όπως μετέδιδαν οι πρώτες πληροφορίες. Όπως προέκυψε,επρόκειτο για σημάδι από το σχοινί που είχε δεθεί.

Προς το παρόν, ο άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί και παραμένει άγνωστο εάν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές ή αν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την εύρεση της σορού στον Σχονιά

Ανακοίνωση σχετικά με την εύρεση της σορού εξέδωσε το Λιμενικό.

«Το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα. Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨ΣΩΤΗΡΙΑ¨.

Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών. Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ