Ρόδος: Θρίλερ με την οικιακή βοηθό που έπνιξε την ηλικιωμένη και ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες - Τα «κενά» στις ημερομηνίες θανάτων

Ρόδος: Θρίλερ με την οικιακή βοηθό που έπνιξε την ηλικιωμένη και ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες - Τα «κενά» στις ημερομηνίες θανάτων

Σε θρίλερ εξελίσσεται η έρευνα για την 45χρονη οικιακή βοηθό που δολοφόνησε με μαξιλάρι ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία φρόντιζε στο σπίτι της στη Ρόδο. Η έρευνα πήρε άλλη τροπή όταν η 45χρονη, η οποία φέρεται να έχει σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές, ομολόγησε ακόμα τρεις δολοφονίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο θάνατοι ηλικιωμένων έλαβαν χώρα στη Ρόδο και ο τρίτος στη Λέρο. Η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε τους ανθρώπους αυτούς, ενώ οι ημερομηνίες που έχει δώσει στους αστυνομικούς συμπίπτουν με τις ημερομηνίες θανάτων τους.

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι ότι η 45χρονη ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν ήταν μωρό.

Η γυναίκα το πρωί της Δευτέρας έδωσε οδηγίες στους αστυνομικούς, ενώ ομολόγησε ότι είχε πνίξει την 75χρονη. Στο σημείο έσπευσε πρώτος με το ΕΚΑΒ ο αξιωματικός υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου. ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, χωρίς κάποια αιτία, τοποθέτησε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της, ενώ αυτή κοιμόταν, με συνέπεια να την αναισθητοποιήσει.

Η συμβίωσή τους ήταν δύσκολη όπως υποστήριξε η οικιακή βοηθός, καθώς η 75χρονη ήταν απαιτητική και η 45χρονη λόγω και των ψυχιατρικής φύσεως προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δεν μπορούσε να την διαχειριστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, από την έρευνα δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες δολοφονίας, όπως ισχυρίζεται η 45χρονη, με τον «φυσιολογικό» θάνατο που έχουν δηλωμένο οι συγγενείς. Η υπόθεση διερευνάται προκειμένου να αποκλειστεί και η παραμικρή αμφιβολία για τα όσα ισχυρίστηκε η οικιακή βοηθός.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS