Ρέθυμνο: «Μίλησε» το κινητό της 15χρονης που έπεσε θύμα βιασμού - Πλήθος μηνυμάτων με πολλούς που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού

Ρέθυμνο: «Μίλησε» το κινητό της 15χρονης που έπεσε θύμα βιασμού - Πλήθος μηνυμάτων με πολλούς που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού

Έχει αρχίσει και «μιλάει» το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, ενώ συνεχιζόταν μέχρι και πολύ πρόσφατα, όπως εκτιμούν οι Αρχές.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό του 15χρονου σήμερα κοριτσιού έχει αρχίσει και αποκαλύπτει πολλά για την υπόθεση αυτή, που μοιάζει με την υπόθεση της 12χρονης που εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό.

Ρέθυμνο: "Μίλησε" το κινητό της 15χρονης

Από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι στην υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού δεν είναι μπλεγμένοι μόνο οι δώδεκα κατηγορούμενοι, για τους οποίους υπάρχει ήδη δικογραφία, αλλά πολλοί ακόμη. Φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς ακόμη άνδρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με την ανήλικη.

Ο προφυλακισμένος 38χρονος Πακιστανός της δικογραφίας κατηγορείται μόνο για βιασμό και όχι για μαστροπεία, άρα οι έρευνες της Αστυνομίας γι’ αυτό το κακούργημα στρέφονται σε άλλο ή σε άλλα πρόσωπα.

Ποιοι μπαίνουν στο κάδρο για τον βιασμό της 15χρονης

Στο μεταξύ, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας προκύπτει πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη για δύο χρόνια η 15χρονη. Μάλιστα, ο αυτόχειρας πατέρας του κοριτσιού, σε σημείωμα που άφησε, ανέφερε: «Δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου». Άλλα σημεία του μηνύματος που φέρεται να άφησε, αν και οι πληροφορίες προέρχονται μόνο από το οικογενειακό περιβάλλον, δείχνουν ότι όταν το έμαθε και με δεδομένη την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε, οδηγήθηκε στην απόφαση να αυτοκτονήσει.

Εκτός από τον 38χρονο Πακιστανό, ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν ακόμα έντεκα κατηγορούμενοι προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα υπάρχει αναφορά για σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά λίγων λεπτών. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι είχε βιαστεί μόνο από τον 38χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε χωράφι συγγενικού της προσώπου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ