Ρέντης-Μητέρα 18χρονου: «Έριξε φωτοβολίδα, αλλά αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό μπορεί να είναι από άλλον»

Ρέντης-Μητέρα 18χρονου: «Έριξε φωτοβολίδα, αλλά αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό μπορεί να είναι από άλλον»

Η μητέρα του 18χρονου που συνελήφθη και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι εκείνος που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό στου Ρέντη, μίλησε στην τηλεόραση του Mega.

«Το παιδί το είδα σήμερα για λίγο στην εισαγγελία του Πειραιά. Δεν του είπα πολλά. Είναι φοβισμένο, τρομοκρατημένο και στενοχωρημένο με την όλη κατάσταση. Ρωτάει για τον αστυνομικό και την κατάστασή του. Εμείς ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας… ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για ό,τι έχει γίνει, αν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί».

Πριν από 11 χρόνια έχασε σε τροχαίο τον μεγάλο της γιο, στα 21 του χρόνια. Γνωρίζει καλά, όπως λέει στο Mega, τον πόνο που περνά η οικογένεια του αστυνομικού.

«Ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω... Ελπίζω να βγει δυνατός».

Ερωτηθείσα η μητέρα αν είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο 18χρονος σε επεισόδια, απάντησε: «Όχι. Ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί. Ούτε τίποτα από όλα αυτά που του έχουν προσάψει. Όταν έμαθα ότι έγιναν επεισόδια, πήρα τηλέφωνο αμέσως. Μου είπαν ότι είναι κλεισμένα μέσα στο γήπεδο από τα δακρυγόνα και ότι θα τους πάνε για προσαγωγή».

«Μπορεί να είναι άλλου η φωτοβολίδα»

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί από εκεί που δεν μιλάει, ξαφνικά να έχει πει όλα αυτά. Την έριξε (τη φωτοβολίδα). Έτσι όπως λέει, του την έδωσε αυτό το άτομο από έξω, την έριξε. Αλλά είναι η δικιά του; Μπορεί να είναι άλλου. Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί, να βρω την άκρη».

«Αν μας το είχε πει, θα τον είχαμε πάει εμείς οι ίδιοι. Αν μας είχε μιλήσει, θα ήμασταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος. Πιστεύω ακράδαντα ότι το παιδί το μπλέξανε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ