Επεισόδια στου Ρέντη: Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον 18χρονο μετά τον θάνατο του αστυνομικού, έρχονται νέες συλλήψεις

Επεισόδια στου Ρέντη: Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον 18χρονο μετά τον θάνατο του αστυνομικού, έρχονται νέες συλλήψεις

Έπειτα από 20 ολόκληρες ημέρες ο αστυνομικός των ΜΑΤ που έδινε μάχη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας -μαζί με τους γιατρούς- για να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε χθες Τετάρτη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, συναδέλφους.

Πλέον αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο καθώς η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία, τόσο για τον 18χρονο που ήδη έχει προφυλακιστεί ως βασικός κατηγορούμενος, όσο και για όποιον άλλον προκύψει ότι είχε άμεση σχέση με τη φονική επίθεση. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει  ταυτοποιηθεί και γενετικό υλικό του 16χρονου αδερφού του 18χρονου σε υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας.

Νέες κλήσεις σε απολογία

Το επόμενο βήμα είναι η εκ νέου κλήση του 18χρονου σε συμπληρωματική απολογία, ενώ υπενθυμίζεται πως αν και ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να είχε ομολογήσει ότι είδε να τραυματίζεται ο αστυνομικός έπειτα από τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας που εκτόξευσε ο ίδιος, εν συνεχεία ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μην προήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού -που οδήγησε στον θάνατο- από το δικό του χέρι.

Πάντως, η έρευνα δεν έχει σταματήσει λεπτό, καθός όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου 40-50 χούλιγκαν, άλλοι έχοντας την ιδιότητα του μάρτυρα και άλλοι την ιδιότητα του υπόπτου, προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ίσως και τον Ιανουάριο η δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα -ενδεχομένως έως και τα τέλη του Ιανουαρίου- θα έχει συνταχθεί η σχετική δικογραφία από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για εγκληματική οργάνωση, καθώς συγκεντρώνονται όλα εκείνα τα κομμάτια του παζλ που  θα μπορέσουν να δέσουν το κατηγορητήριο.

Ήδη έχει δημιουργηθεί ένας κύκλος περίπου 25 ατόμων που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αστυνομικών, την ίδια ώρα που η διαδικασία στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις ταυτοποιήσεις συνεχίζεται.

Έτσι, με τον σχηματισμό της επίμαχης δικογραφίας στην οποία, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές θα συμπεριληφθούν και άλλες υποθέσεις εκτός από αυτή του Ρέντη, θα εκδοθούν και τα πρώτα εντάλματα που θα οδηγήσουν σε συλλήψεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ