Εξελίξεις: Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας που ανήκουν σε άλλον νεαρό

Εξελίξεις: Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας που ανήκουν σε άλλον νεαρό

Ραγδαίες εξελίξεις προέκυψαν στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη στην υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA που ανήκουν σε άλλον άνδρα, σε έναν νεαρό που ήταν μεταξύ των 424 που είχαν απασχολήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται άμεσα νέες εξελίξεις, ενώ ενημερώνεται σχετικά με τα νέα στοιχεία ο εισαγγελέας.

Πλέον, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρατούσε άλλο άτομο, και όχι ο 18χρονος, τη φωτοβολίδα που βρέθηκε, ενώ δεν αποκλείεται να την κρατούσαν δύο άτομα μαζί.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το Mega, ανέφερε ότι στα δεξιά του, πίσω από αυτοκίνητο, βρισκόταν ένας νεαρός του οποίου η φωτοβολίδα πήγε προς τον αστυνομικό.

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε φωτοβολίδα -Τι υποστήριξε

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος, που έχει συλληφθεί και ομολόγησε ότι έριξε φωτοβολίδα, δηλώνει πλέον ότι δεν γνωρίζει αν από το δικό του χέρι έφυγε η ναυτική φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό.

Νωρίτερα, ο 18χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και αιτήθηκε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η φωτοβολίδα που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα και εκ των πραγμάτων μπορεί να προκύψει αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι, καθώς εκτοξεύθηκαν και άλλες φωτοβολίδες από το συγκεκριμένο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ