Πυροβολισμοί στη Βούλα – Τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί στη Βούλα – Τρεις τραυματίες

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, στις 17.30, όταν ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση για πυροβολισμούς σε φούρνο στην οδό Προόδου 42, στην περιοχή της Βούλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα και ακολούθησε διαπληκτισμός. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, δεν εντόπισαν κανέναν παρά μόνο αίμα ένα μαχαίρι στο σημείο.

Η ομάδα των τεσσάρων διαπληκτίστηκε με άλλα δύο άτομα που μετέβησαν στο σημείο με ταξί. Όταν ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα τους, κάποιος από τους δύο πυροβόλησε και στη συνέχεια αποχώρησε μαζί με τον συνοδό του.

Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις αλλοδαπούς που μεταφέρθηκαν τραυματίες στο Ασκληπιείο Βούλας. Πρόκειται δύο Αλβανούς οι οποίοι είναι τραυματίες από όπλο και έναν Ιρακινό που φέρει τραύματα από ξυλοδαρμό. Στο νοσοκομείο τους μετέφερε ένα ΙΧ Mercedes.

 
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για ένα μαύρο τζιπ που διέφυγε από το σημείο.  

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. 

Βίντεο ντοκουμέντο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS