Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρή 10χρονη που είχε διαγνωστεί με αμυγδαλίτιδα

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρή 10χρονη που είχε διαγνωστεί με αμυγδαλίτιδα

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πύργο, καθώς 10χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το patrisnews, το κορίτσι κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο Πύργου, στο οποίο είχε μεταφερθεί από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ανήλικη φέρεται να κατέληξε σε σηπτικό σοκ.

Το κορίτσι διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και μετά από λίγο κατέληξε
Το κορίτσι έφτασε στο Κέντρο Υγείας το πρωί και σύμφωνα με το patrisnews ήταν φανερά αδύναμο, καθώς με δυσκολία στεκόταν όρθιο. «Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή, ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη», λέει ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Ανδραβίδας.


Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε ότι η 10χρονη έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο του Πύργου. Ενας παιδίατρος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν την μικρή με ασθενοφόρο. «Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Ανδραβίδας. Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο του Πύργου και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε…», δήλωσε συντετριμμένος ο παιδίατρος στην Patrisnews.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι από την περιοχή της Ανδραβίδας, είχε πριν από μέρες παρουσιάσει αμυγδαλίτιδα και επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Αμαλιάδας οπού της δόθηκε φαρμακευτική αγωγή. Αφού την ακολούθησε για δύο ημέρες την διέκοψε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS