Σοκ στον Πύργο: Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί -Ομολόγησε ο 37χρονος τη δολοφονία

Σοκ στον Πύργο: Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί -Ομολόγησε ο 37χρονος τη δολοφονία

Σοκ στον Πύργο όπου ένα 11χρονο κορίτσι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Για τη δολοφονία συνελήφθη 37χρονος που ομολόγησε το έγκλημα.

Το παιδί βρέθηκε δολοφονημένο με τραύμα στο λαιμό σε ένα χωράφι στην Μυρτιά Ηλείας.

Για το παιδί είχε εκδοθεί και Amber Alert καθώς αγνοούνταν από χθες, όταν είπε στους γονείς του ότι πάει στον παππού του και έκτοτε αγνοείται.

Το παιδί δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι, με τις τελευταίες μαρτυρίες να αναφέρουν ότι το είδαν περίπου στις 10 το βράδυ έξω να παίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει το παιδί σε κίνηση.

Ομολόγησε ο 37χρονος την δολοφονία της 11χρονης – Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό

Ο 37χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 11χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε νεκρή, ομολόγησε ότι σκότωσε το κοριτσάκι.

Ακόμα δεν έχει πει στους αστυνομικούς για ποιον λόγο αφαίρεσε τη ζωή της ανήλικης με τόσο βίαιο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 38χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πύργου σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας. Φέρει τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Για την εξαφάνιση του παιδιού είχε βγει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ