Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στα Χανιά: Από πνιγμό ο θάνατος του κυβερνήτη
Φωτογραφία: cretapost.gr

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στα Χανιά: Από πνιγμό ο θάνατος του κυβερνήτη

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή του Μάλεμε, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο κυβερνήτης και συγκυβερνήτης.

Από πνιγμό ο θάνατος του πιλότου

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος του 60χρονου πιλότου του μονοθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μάλεμε Χανίων Θεόδωρου Πάντου, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, όπως μεταδίδει το Zarpanews.

Υπενθυμίζεται ότι κυβερνήτης και συγκυβερνήτης είχαν βρεθεί δεμένοι στις θέσεις τους μέσα στην άτρακτο του μονοθέσιου αεροσκάφους που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου των Χανίων, στο Μάλεμε.

Σήμερα, Σάββατο 11/11, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση και για τον συγκυβερνήτη, ενώ οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για την μοιραία πτώση του αεροσκάφους. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό ενώ την έρευνα θα διεξάγει η Ανεξάρτητη Αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου των δύο φίλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ