Σίγουρα κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρίας - Να κλείσουν και τη Δευτέρα ζητούν οι δήμαρχοι

Σίγουρα κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρίας - Να κλείσουν και τη Δευτέρα ζητούν οι δήμαρχοι

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη.


«Θεωρώ πως σίγουρα θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε όλη την Αττική» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Τόνισε ότι σήμερα συγκαλείται σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση για την Δευτέρα εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς», ενώ ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα.

Ο περιφερειάρχης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη.

Μιλώντας στον Antenna ο Γ. Πατούλης είπε πως «προφανώς θα πρέπει να είναι κλειστά τα σχολεία στην βόρεια και ανατολική Αττική» τη Δευτέρα.

«Μας ενδιαφέρει να είναι ασφαλή τα παιδιά και κατά τις μετακινήσεις και σε όλη την σχολική διαδικασία, καθώς προβλέπεται να υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα στις αίθουσες λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Πατούλης, το απόγευμα θα εξεταστεί η κατάσταση και θα υπάρξουν αποφάσεις από την Περιφέρεια Αττικής για τις περιοχές στις οποίες δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Δευτέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS