Υπουργείο Παιδείας: Σε ποιες περιοχές δε θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία ούτε θα γίνει τηλεκπαίδευση

Υπουργείο Παιδείας: Σε ποιες περιοχές δε θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία ούτε θα γίνει τηλεκπαίδευση

To υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νέα ενημέρωση σε σχέση με την λειτουργία των σχολείων για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, θα παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική. Υπενθυμίζεται ότι αύριο κηρύχθηκε νέα αργία, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Αττική, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι η αργία επεκτάθηκε για Εύβοια και Βοιωτία, λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ελπίς», επομένως τα σχολεία ούτε θα λειτουργήσουν δια ζώσης, ούτε όμως θα γίνει και τηλεκπαίδευση.

Για το ζήτημα των σχολείων το γραφείο του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε ότι:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).

Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ