Κακοκαιρία «Ιανός»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά

Κακοκαιρία «Ιανός»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά

Η κακοκαιρία «Ιανός» κάνει ήδη από την Πέμπτη αισθητή την παρουσία της σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στο κέντρο του κυκλώνα Ιανός είναι τα νησιά του Ιονίου και η δυτική Πελοπόννησος.

Κλειστά σχολεία λόγω του «Ιανού» Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν τα νησιά.

Κλειστα σχολεία σε Πελοπόννησο Κλειστές θα μείνουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων, στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ενώ όλοι οι δήμοι, εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για το θέμα, όπως οι δήμοι Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας και Γορτυνίας. Η απόφαση αφορά και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τις δομές των ΚΔΑΠ.

Κλειστα, με ανακοίνωσή τους, θα παραμείνουν τα σχολεια στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας (Αργολίδα), Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βέλου-Βόχας, Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία).

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου που ελήφθη πριν από λίγο, θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Νομό, για την προστασία των παιδιών από το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας.

Αιχμές Χαρδαλιά με αφορμή τον Ιανό Οι δήμαρχοι, καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενω τα σχολεία παραμένουν κλειστά με ανακοίνωσή τους.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε αιχμές κατά δημάρχων οι οποίοι έσπευσαν να ανακοινώσουν κλείσιμο σχολείων χωρίς συνεννόηση με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την κακοκαιρία. Ωστόσο τόνισε οτι είναι ένα δύσκολο 24ωρο.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS