Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 22χρονος – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 22χρονος – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/06) στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ. Στο τροχαίο ενεπλάκη ακόμα ένα αυτοκίνητο.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα. Συγκεκριμένα, τρεις άντρες από τη Χαλκίδα, μια κοπέλα, φοιτήτρια στην Κομοτηνήκαι ακόμα μία νεαρή. Η παρέα των πέντε ατόμων επέστρεφε από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν για μπάνιο στον Νέστο. Στο λεωφορείο επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο σύρθηκε για 150 μέτρα περίπου στην άσφαλτο, μέχρι να ακινητοποιηθεί, ενώ το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «σφηνώθηκε» στο λεωφορείο.

Τέσσερις από τους επιβάτες του Ι.Χ. έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ από τους επιβάτες του λεωφορείου τραυματίσθηκαν επτά άτομα εκ των οποίων τα τρία βαριά. Οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Αυτή την ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου, ένας άνδρας 22 ετών, ο οποίος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ