Φωτιά στη Λέσβο: Βρέθηκε απανθρακωμένος άνθρωπος σε αυτοκίνητο

Φωτιά στη Λέσβο: Βρέθηκε απανθρακωμένος άνθρωπος σε αυτοκίνητο

Φωτιά μαίνεται στη Λέσβο στην περιοχή Πολίχνιτος και σύμφωνα με την πυροσβεστική βρέθηκε απανθρακωμένος άνθρωπος σε ένα αυτοκίνητο. Πιθανολογείται μάλιστα ότι η φωτιά ξεκίνησε από το ΙΧ που τυλίχθηκε από άγνωστη αιτία στις φλόγες.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την πυροσβεστική. Ειδικότερα οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα που συνέβη όταν το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κτήμα. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο άνδρας, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, έμενε προσωρινά στη Νυφίδα Λέσβου.

Φωτιά στη Λέσβο

Στη Λέσβο, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με τα επίγεια μέσα να είναι επτά, δύο ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, και τις επίγειες δυνάμεις να απαρτίζονται από 22 πυροσβέστες και επτά οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκια εθελοντών και υδροφόρες του Δήμου δυτικής Λέσβου.

Στη μάχη της πυρόσβεσης συμμετέχουν τα δύο Πετζετέλ, τρία Air Tracktor και το πυροσβεστικό ελικόπτερο, ενώ ήδη έχουν φτάσει στην περιοχή και όλες οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά βρίσκεται κοντά στο ξωκκλήσι του Ταξιάρχη.

Για τη φωτιά ενημέρωσε την Πυροσβεστική αγρότης στην περιοχή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ