Οικογενειακή τραγωδία στο Πέραμα: Πώς ο 21χρονος αστυνομικός σκότωσε τον αδελφό του

Οικογενειακή τραγωδία στο Πέραμα: Πώς ο 21χρονος αστυνομικός σκότωσε τον αδελφό του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 21χρονος αστυνομικός που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον 25χρονο επίσης ειδικό φρουρό αδερφό του.

Τα δύο νεαρά αδέλφια που διέμεναν στο Πέραμα δεν είχαν κλείσει καν χρόνο στις τάξεις της ΕΛΑΣ. Ξεκίνησαν αρχικά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και πρόσφατα πήραν μετάθεση για την ομάδα ΔΡΑΣΗ. Κανείς δεν φανταζόταν ότι το όνειρο που είχαν να μπουν στην Ελληνική Αστυνομία θα κατέληγε σε οικογενειακή τραγωδία.

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Πέραμα

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του. Μέσα σ' αυτό υπήρχε μια σφαίρα. Μια απρόσεκτη κίνηση ήταν η αφορμή προκειμένου ο μεγαλύτερος αδερφός του να χάσει έτσι άδικα τη ζωή του. Αναλυτικότερα, καθώς ο 21χρονος αστυνομικός καθώς καθάριζε το όπλο του, σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιζε άτσαλα την σκανδάλη με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του αδερφού του. Μπροστά στο τραγικό περιστατικό ήταν και ο πατέρας των δύο νεαρών αστυνομικών, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού.

Άμεσα σε κατάσταση πανικού ο τραυματισμένος 25χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο η μάχη του να κρατηθεί στη ζωή κράτησε μόλις λίγες ώρες αφού λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο 21χρονος αστυνομικός σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS